H3C GB0-323-ENGLISH Test Software Useful H3C GB0-323-ENGLISH Practice Test With The Knowledge And Skills

New VCE and PDF– You can prepare pass4itsure H3C GB0-323-ENGLISH exam in an easy way with H3C GB0-323-ENGLISH questions and answers.By training our H3C GB0-323-ENGLISH dumps with all the latest questions, you can pass the H3C GB0-323-ENGLISH exam in the first attempt.

Question: 31
The multicast source device does not necessarily belong to the multicast group. It sends data to the multicast group, and may not be a receiver. ( )
A. True
B. False
Answer: A Question: 32

Which of the following is the destination address of a multicast packet? ( )
A. 224.0.0.1
B. 239.123.234.255
C. 244.1.1.3
D. All of the above
Answer: A, B
Question: 33
Which of the following is an intra-domain multicast routing protocol? ( )
A. MBGP
B. MSDP
C. PIM-SM
D. PIM-SM
Answer: C, D
Question: 34
The range of the Local management multicast addresses is ( ).
A. 224.0.0.0224.0.0.255
B. 224.0.1.0237.255.255.255
C. 238.0.0.0238.255.255.255
D. 239.0.0.0239.255.255.255
Answer: D

Question: 35
The length of PAUSE MAC control frame defined in IEEE802.3x is ( ).
A. 16 bytes
B. 32 bytes
C. 64 bytes
D. 96 bytes
Answer: C
Question: 36
The multicast distribution tree falls into ( ).
A. The shortest path tree
B. The best path tree
C. The shared distribution tree
D. The independent distribution tree
Answer: A, C

Question: 37
Based on UDP, multicast applications do not provide congestion avoidance mechanism. Therefore, duplication or un-sequence of the packets may occur. ( )
A. True

B. False
Answer: A

Question: 38
IGMP is a multicast signaling protocol between the hosts and the router in the existing IP network. ( )
A. True
B. False
Answer: A

Question: 39
IGMP has three versions: v1, v2 and v3. Which of the following statements is right about the three versions? ( )
A. There are definite documents about specifications of the three versions.
B. IGMP v1 defines only the basic query and report of the members.
C. Based on v1, IGMP v2 adds a mechanism for the members to quit the group quickly.
D. Based on v2, IGMP v3 adds the active control of multicast sources, that is, a member can define which multicast group it wants to receive multicast packets from.
Answer: A, B, C, D

Question: 40
What protocol messages in IGMP v2 will be used for the maintenance of the multicast group information between the router and the hosts? ( )
A. Join group message
B. Leave group message
C. General query message
D. Group-Specific query message
E. Membership report message
Answer: B, C, D, E

Question: 41
When an IGMP v2 host needs to receive the flows of multicast group 239.0.0.1, the destination address of the membership report message sent by the host is ( ).
A. 224.0.0.1
B. 224.0.0.2
C. 224.0.0.13
D. 239.0.0.1
Answer: A

Question: 42
When an IGMP v2 host is about to quit multicast group 239.0.0.1, which of the following statements is right? ( )
A. The multicast address of the leave group message sent by the host is 224.0.0.1.
B. The multicast address of the leave group message sent by the host is 224.0.0.2.
C. The multicast address of the leave group message sent by the host is 224.0.0.13.

D. The multicast address of the leave group message sent by the host is 239.0.0.1.
Answer: B

Question: 43
If there are multiple multicast routers in a LAN, only one router needs to process the query messages. This is to reduce the amount of query packets in the network. Which of the following statements is right about the querier?
A. Any multicast router in the LAN can be the querier.
B. Upon starting, every multicast router in the LAN regards itself as the querier.
C. If the querier receives a query packet whose source IP address is smaller than the IP address of itself, the querier will stop sending query packets and become a non-querier.
D. If the querier receives a query packet whose source IP address is greater than the IP address of itself, the querier will stop sending query packets and become a non-querier.
Answer: A, B, C

Question: 44
The host will take some measures after receiving a query message to improve efficiency. Which of the following statements is right about these measures? ( )
A. All hosts respond after a random delay, which must be less than the maximum query response time in the query message.
B. All hosts respond after a random delay, which is not limited.
C. If the host detects that other host has sent a response, it will stop response.
D. The host does not monitor other hosts response, it will send the response packet once the random delay expires.
Answer: A, C

Question: 45
Which of the following statements is right about IGMP? ( )
A. Compared with IGMP v2, IGMP v1 does not define the group leave message and specific group query message. Therefore, an IGMP v1 router can only determine whether there is any member in the multicast group through the timer mechanism.
B. Compared with IGMP v2, IGMP v1 does not define queriers. Therefore, all routers in the IGMP v1 network are queriers.
C. IGMP v3 is enhanced with report messages for the designated source and members. Therefore, IGMP v3 can filter the flows of some sources, and receive the flows of specific sources only.
D. Compatible with IGMP v2and IGMP v1, IGMP v3 contains all the messages defined in v2 and v1.
Answer: A, C, D
Question: 46
VLAN can be defined based on ( ).
A. IP addresses
B. Network layers
C. MAC addresses
D. Ports

Answer: A, C, D

Question: 47
If a network has both IGMP v1 router and IGMP v2 router, the working status of the IGMP v2 router shall be ( ).
A. The IGMP v2 router shall work in the compatible mode of IGMP v1, that is, all the sent protocol packets are compatible with the format of IGMP v1 protocol packets.
B. The IGMP v2 router shall work in the IGMP v2 mode, and become the querier. The IGMP v1 router does not process the query messages.
C. When the IGMP v2 router detects that the IGMP v1 router no longer exist in the network, the working mode will transfer from the compatible mode to the IGMP v2 mode automatically.
D. Routers of two versions cannot work together. You should ensure that the routers in the LAN use the same version.
Answer: D

Question: 48
If a network has both IGMP v1 and IGMP v2 hosts, and the router runs IGMP v2.The working status of the router will be ( ).
A. The IGMP v2 router will work in the IGMP v1 compatible mode, that is, all sent protocol packets are compatible with the format of IGMP v1 protocol packets.
B. The IGMP v2 router will work in the IGMP v2 mode, and the IGMP v1 hosts cannot receive any multicast flow.
C. When the IGMP v2 router detects that all IGMP v1 hosts quit, the IGMP v1 compatible mode will transfer to the IGMP v2 mode automatically.
D. IGMP v1 hosts and IGMP v2 router cannot work together. You should ensure that the hosts and routers in the LAN use the same version.
Answer: A, C

Question: 49
IGMP works at Layer-3 between the router and host only. However, some special technologies are needed in the Layer-2 switching network to implement the maintenance of multicast table entries. Which of the following statements is right about Layer-2 multicast? ( )
A. In the Layer-2 switching network, IGMP snooping is most widely used.
B. IGMP snooping sets up the multicast forwarding entries through monitoring the membership report message between the hosts and router.
C. After the switch receives a query message of the router, it needs to forward the query message to all the members.
D. When the switch receives multiple query response packets of the same multicast group, it needs to forward only one response packet to the router.
Answer: A, B, C, D
Question: 50
To run IGMP on a H3C switch, which of the following commands is necessary? ( )
A. [H3C-interface-vlan1] pim dm
B. [H3C-interface-vlan1] igmp enable
C. [H3C-interface-vlan1] igmp version 2
D. [H3C] multicast routing-enable

Answer: B, D

Question: 51
Which of the following statements describes the command igmp host-join 225.0.0.1 port interface Ethernet 0/1 correctly? ( )
A. Only allow the hosts under port 0/1 to join in multicast group 225.0.0.1, and the hosts attached to other ports are denied.
B. Allow the hosts under port 0/1 to join in multicast group 225.0.0.1, and the other hosts attached to other ports can also join in the group.
C. Simulate a host under port 0/1 to join in multicast group 225.0.0.1, and port 0/1 is permanently in the forwarding list of the multicast group.
D. Simulate a host under port 0/1 to join in multicast group 225.0.0.1, and port 0/1 is not in the forwarding list of the multicast group.
Answer: C

Question: 52
For the H3C switch that supports both IGMP and IGMP snooping, which of the following statements is correct? ( )
A. [H3C-interface-vlan1] igmp enable is used to enable IGMP.
B. [H3C-vlan1] igmp enable is used to enable IGMP.
C. [H3C-interface-vlan1]igmp-snooping enable is used to enable IGMP snooping.
D. [H3C]igmp-snooping enable is used to enable IGMP snooping.
Answer: A, D

Question: 53
On a H3C switch, which IGMP versions can be used? ( )
A. IGMP version 1
B. IGMP version 2
C. IGMP version 3
D. All of the above
Answer: A, B

Question: 54
The higher version of IGMP is compatible to the lower version. Therefore, the versions of IGMP configured on a subnet can be different. ( )
A. True
B. False
Answer: B

Question: 55
Which of the following reserved multicast address is used for the transmission of protocol packets by PIM? ( )
A. 224.0.0.5
B. 224.0.0.13
C. 224.0.0.9
D. 224.0.0.2

Answer: B

Question: 56
In a PIM-DM multicast environment, if there is no multicast data receiver on all export ports of the router, the router will clear the export list of the forwarding entry and send a pruning message to inform the RPF upstream router to stop sending the multicast data to itself.
A. True
B. False
Answer: A

Question: 57
Which of the following is right about the GARP application? ( )
A. The switches in a network domain automatically share the VLAN information and multicast group configuration information.
B. The whole switching network can be monitored precisely through a switch.
C. The changed VLAN or multicast group configuration will be advertised to the whole switching network dynamically, thus reducing the maintenance cost and improving the reliability.
D. Plug-and-play of VLANs and multicast groups are implemented.
Answer: A, B, C, D

Question: 58
In a PIM-DM multicast environment, after the RPF upstream router receives the pruning message sent by the downstream multicast router that indicates there is no receiver, there will be no multicast data forwarded to the downstream direction.. ( )
A. True
B. False
Answer: B

Question: 59
In a PIM-DM multicast environment, the solicitation of the router to receive data will be rejected by the RPF upstream router within the pruning and flooding period.
A. True
B. False
Answer: B

Question: 60
Due to the pruning-flooding mechanism of PIM-DM, the router will repeat the creation process ceaselessly to maintain the forwarding entry.
A. True
B. False
Answer: B
Question: 61

In a PIM-DM environment, after the RPF upstream router receives a graft message, it will send a graft response message ( ) to acknowledge the graft message.
A. Immediately
B. After the flooding starts
C. After receiving a second graft message
D. None of the above
Answer: A

Question: 62
In a PIM-DM environment, when the router receives duplicated multicast data from other routers on the export interface, the router will send an assert message from the port. The message contains the ( )
A. Priorities of routers that send the solicitation
B. Priority of the router itself
C. Route cost to the multicast source
D. Diameter of the multicast network
Answer: B, C

Question: 63
In a PIM-DM environment, after a router on a network segment receive an assert message, it will compare the information of the remote router with its own information. The sequence of the comparison is ( ).
A. Route cost -> priority -> IP address
B. IP address -> priority -> route cost
C. Priority -> route cost -> IP address
D. IP address -> route cost -> priority
Answer: C

Question: 64
In a PIM-DM environment, a router considers that there is no multicast receiver on any of its ports by default. ( )
A. True
B. False
Answer: B

Question: 65
To configure PIM-DM on the H3C Layer-3 Ethernet switches, you need only enable PIM-DM in the system view. ( )
A. True
B. False
Answer: B

Question: 66
In the PIM-DM H3C router, command pim hello timer seconds is used to set the interval to send the Hello packet on the interface. ( )

A. True
B. False
Answer: B

Question: 67
In PIM-SM, route entry (*, G) may be triggered by ( )
A. the join of the downstream PIM (*, G)
B. the arrival of multicast data flow
C. the IGMP join-in packet
D. the creation of entry (S, G)
Answer: A, C, D

Question: 68
SwitchA is an H3C S Layer-2 switch. PC1, PC2 and PC3 connect to E0/1, E0/2 and E0/3 of Switch A. The three ports belong to VLAN 10, VLAN 20 and VLAN 30 respectively. A server connects to port G1/1 of the switch, which belongs to VLAN100. The PCs are required to isolate from each other, and the PCs shall be able to access the server. After completing the configuration, which of the following statements is right about the switch ports? ( )
A. E0/1 is an access port, with the PVID VLAN 10.
B. E0/2 is a hybrid port, with the Untagged VLAN ID 100, and the Tagged VLAN ID 10.
C. E0/2 is a Hybrid port, with the Untagged VLAN IDs 20 and100, and the Tagged VLAN ID none.
D. G1/1 is a Hybrid port, with the Untagged VLAN IDs 10, 20, and 30, and the Tagged VLAN ID
100.

Answer: C
Question: 69
Which of the following statements is right about BSR election? ( )

A. BSR selection is based on the BSR priorities of routers. The priority is contained in the PIM Hello message.
B. The candidate BSR sets its BootStrap timer to 150 seconds, and enters into the candidate BSR status.
C. The BSR router will send its BSR message every 60 seconds from all interfaces.
D. The BSR message is multicasted to all PIM routers. The TTL of the packet is 1.and the message will be terminated on the adjacent router.
Answer: B, C

Question: 70
In a PIM-SM environment, a router considers that there is at least one multicast receiver on each of its ports by default.( )
A. True
B. False
Answer: B

Question: 71
A PIM-SM router maintains forwarding entries according to the join-in messages periodically sent by the downstream routers. ( )
A. True
B. False
Answer: A

Question: 72
To enable PIM-SM on the H3C switch, taking VLAN10 as an example, which of the following is right?
A. Enable the multicast routing protocol: [H3C] multicast routing-enable
B. Set PIM-SM on every VLAN interface: [H3C] pim sm vlan-interface 10
C. Set the candidate BSR: [H3C-pim] c-bsr vlan-interface 10 24 2
D. Set the candidate RP: [H3C-pim] c-rp vlan-interface 10
Answer: A, C, D

Question: 73
When the DR receives the first multicast packet, it encapsulates the whole packet into the registration message, and then sends the message to the RP in the form of ( ).
A. Unicast
B. Broadcast
C. Multicast
D. Anycast
Answer: A
Question: 74
The ACL of H3C S switches can function to ( ).
A. Deny remote login of the user with a specific username

B. Deny the specific files
C. Deny all UDP packets
D. Deny all the Telnet connections from host 1.1.1.1/16 to host 1.2.1.1/16
Answer: C, D

Question: 75
The ACL is only used to filter packets, and it cannot monitor packets with potential risks. ( )
A. True
B. False
Answer: B

Question: 76
The ACL of Layer-3 switches can be defined with ( )
A. MAC address
B. IP address
C. TCP port
D. Usernames and passwords set by the application layer software
Answer: A, B, C

Question: 77
Which of the following can not be specified in the basic ACL?
A. Source IP address
B. Destination IP address
C. Valid to fragmented packets only
D. Time range
Answer: B

Question: 78
Providing flexible configurations, the user-defined ACL on the H3C S switch can match any part of the first 64-byte of the Ethernet frame. ( )
A. True
B. False
Answer: A
Question: 79
Which of the following is right about CSMA/CD? ( )
A. It is a telecommunication mechanism adopting the CDMA technology.
B. CSMA/CD means Carrier Sense Multiple Access with Collision Detection.
C. It is supported by Ethernet switches, bridges, and hubs.
D. It is the next generation communication technology.
Answer: B
Question: 80
The ACL of the H3C S switch can ( ).

A. Filter all TCP packets
B. Classify packets according to MAC addresses
C. Classify packets according to priorities
D. Filter all packets that do not comply with the frame length requirement
Answer: A, B, C, D

Question: 81
To realize that the hosts in VLAN 1 can access the HTTP services in other VLANs, and the hosts in other VLANs can not access the HTTP service on the hosts of VLAN 1, you need to ( ).
A. Use the basic ACL
B. Use the advanced ACL with the source IP address, destination IP address, source port, and destination port specified
C. Use user-defined ACL
D. None of the above
Answer: C

Question: 82
On the H3C S switch, the ACL cannot be used to implement different QoS applications. ( )
A. True
B. False
Answer: B

Question: 83
The ACL of the H3C S switches can implement the control based on the frame length or IP packet length.
A. True
B. False
Answer: A
Question: 84
The necessary steps to deploy ACL on the H3C S switch include ( ).
A. Setting the time range
B. Defining the ACL
C. Activating the ACL
D. None of the above
Answer: B, C
Question: 85
Compared with PPPoE, which advantage does 802.1x provide?
A. It is applicable to broadband access networks
B. It wastes bandwidth
C. It realizes the authentication, authorization and accounting
D. It encapsulates the data directly in Ethernet frame

This volume is part of the H3C GB0-323-ENGLISH Exam Certification Guide Series from FLYDUMPS. H3C GB0-323-ENGLISH exam in this series provide officially developed exam preparation materials that offer assessment, review, and practice to help  H3C GB0-323-ENGLISH Certification candidates identify weaknesses,concentrate their study efforts,and enhance their confidence as  H3C GB0-323-ENGLISH exam day nears.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •