IBM COG-622 Demo, Buy IBM COG-622 Dumps Latest Version PDF&VCE

I passed the IBM https://www.pass4itsure.com/COG-622.html exam this week with nearly 920 pts.I prepared myself with 140 Q&As, all questions from this dump.IBM COG-622 questions, 2hrs time limit.New questions in Exampass like “AD FS components in the environment”,“Windows PowerShell cmdlet ” “Office 365”.Just know all new IBM COG-622 questions you will be fine.

QUESTION: 1
Below is a partial diagram of the processing that occurs when a user launches saved output in
At the level ofthe dispatcher, which of the IBM Cognos BI services is used to process the request?
A. Report service
B. Presentation service
C. Batch report service
D. Delivery service
Answer: B
QUESTION: 2
How must the gateway component be configured when there are multiple report servers in a distributed installation to ensure failover?
A. The gateway must be configured to know the location of the content store.
B. The gateway must be configured to know the location of a single dispatcher. C. The gateway must be configured to know the location of multiple dispatchers. D. The gateway must be configured to know the location of the content manager.
Answer: C QUESTION: 3

Which is a valid option for load balancing requests across report servers?
A. Configure dedicated web servers.
B. Rely on automatic load balancing weighted round robin.
C. Configure dispatchers together with the gateway.
D. Configure load balancing to cluster compatible.
Answer: B

QUESTION: 4
From within IBM Cognos Connection, what must an administrator deploy to move an entire IBM Cognos BI application into a new and empty environment?
A. Content store
B. All folders within Public Folders
C. Notification store
D. Content manager
Answer: A

QUESTION: 5
When creating the following IBM Cognos BI data sources, which one requires specifying a local path or a network path?
A. IBM Cognos TM1
B. IBM Cognos PowerCube
C. IBM Cognos Now! – Real-time Monitoring Cube
D. SAP BW
Answer: B
QUESTION: 6

The Report Upgrade task in IBM Cognos Connection provides options for upgrading report specifications. Which of the following is one option?
A. By folder
B. By role
C. By group
D. By user profile
Answer: A

QUESTION: 7
When an administrator exports entries from IBM Cognos 10, what file gets created?
A. Database backup file
B. Object extract file
C. Deployment archive file
D. Configuration export file
Answer: C

QUESTION: 8
What can an administrator create to ensure that multiple users do not have to enter database credentials when they run reports?
A. Signon
B. Single signon
C. Collation sequence
D. Connection sequence
Answer: A

Get yourself composed for Microsoft actual exam and upgrade your skills with Flydumps IBM COG-622 practice test products. Once you have practiced through our assessment material, familiarity on IBM https://www.pass4itsure.com/COG-622.html exam domains get a significant boost. Flydumps practice tests enable you to raise your performance level and assure the guaranteed success for IBM COG-622 exam.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •